Transport autocar Sunny Beach Bulgaria 2023 | Transfer gratuit la hotel

Transport autocar Sunny Beach Bulgaria
Transport autocar Sunny Beach Bulgaria vara 2023 cu plecari din tara si transfer gratuit la hotel!

Transport autocar Sunny Beach Bulgaria 2023 cu plecare din:

Bucuresti, Sibiu, Fagaras, Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic,

Campina, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Pitesti, Slatina, Craiova,

 

TARIFE TRANSPORT AUTOCAR Bulgaria litoral 2023:

Transport autocar BUCURESTI – Bulgaria litoral – Zilnic in perioada 20.05 – 20.09.2023

 • 45 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 55 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 65 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

Transport autocar PLOIESTI – Bulgaria litoral – In fiecare zi de Luni, Miercuri, Vineri in perioada 22.05 – 20.09.2023

 • 55 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 65 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 75 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

Transport autocar CAMPINA, SINAIA, BRASOV – Bulgaria litoral – In fiecare zi de Luni, Miercuri, Vineri in perioada 22.05 – 20.09.2023

 • 65 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 75 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 85 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

Transport autocar FAGARAS – Bulgaria litoral – In fiecare zi de Luni, Miercuri, Vineri in perioada 22.05 – 20.09.2023

 • 70 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 80 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 90 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

Transport autocar SIBIU – Bulgaria litoral – In fiecare zi de Luni, Miercuri, Vineri in perioada 22.05 – 20.09.2023

 • 75 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 85 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 95 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

Transport autocar PITESTI, SLATINA – Bulgaria litoral – In fiecare zi de Vineri si Duminica in perioada 09.06 – 17.09.2023

 • 65 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 75 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 85 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

Transport autocar CRAIOVA – Bulgaria litoral – In fiecare zi de Vineri si Duminica in perioada 09.06 – 17.09.2023

 • 70 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 80 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 90 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

Transport autocar RM VALCEA – Bulgaria litoral – In fiecare zi de Vineri si Duminica in perioada 09.06 – 17.09.2023

 • 80 EURO / persoana / Tur + Retur pentru transport in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
 • 90 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel.
 • 100 EURO / persoana / Tur + Retur  pentru transport in statiunile Sveti Vlas si Elenite

 

Copii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-9,99 ani.

*NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU KRANEVO, OBZOR / BYALA SI ORASUL VARNA.

ORARUL DE TRANSPORT SE TRANSMITE LA CERERE SAU LA CONTRACTARE LA CERERE

Calatorii pot alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului in functie de durata sejurului programat, tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/microbuze clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, + 1 bagaj de cala max. 20 kg si 1 bagaj de mana max 5 kg/persoana, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. In unele zile cu grad de ocupare mai mic este posibila efectuarea de transferuri cu mini-autocar / microbuz din sau spre orasele din provincie si Bucuresti. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru turisti  la / de la hotel la autocar pentru majoritatea hotelurilor aflate in ofertele agentiilor de turism din Romania.

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita integral la contractare la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Conditii de anulare: Anularile efectuate in intervalul 90-60 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -30% din valoarea rezervarii,  59-31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 50% din valoare, si anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile se inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Taxa de modificare rezervare 20 euro/persoana.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare in functie de amplasarea hotelului.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt in intervalul orar 13.30 – 16.300 si sunt comunicate la contractare in functie de statiunea de destinatie. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

 

INFORMATII SI REZERVARI –

Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

PROGRAM AGENTIE: LUNI – VINERI 10.00 – 18.30

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

SOLICITA O REZERVARE > CLICK FORMULAR REZERVARE <

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro //

 

OFERTE CAZARE BULGARIA > la CEL MAI MIC TARIF POSIBIL!

Cazare Bulgaria - Best Prices!

 autocar sunny beach, autocar sunny beach, autocar sunny beach 2023, autocar bulgaria sunny beach, autocar bulgaria 2023, transport bulgaria, bilete autocar sunny beach, cursa autocar sunny beach, charter autocar sunny beach, rezervari autocar sunny beach, transport autocar bucuresti sunny beach, autocar catre sunny beach, autocar bulgaria sea line travel, rezervari autocar bulgaria, autocar, bulgaria, sunny beach, 2023, cursa, charter, transport, bilete, bulgaria, sunny beach, din, sibiu, fagaras, brasov, valea prahovei, predeal, sinaia, comarnic, campina, ploiesti, bucuresti, pitesti, slatina, craiova, ramnicu valcea,