CONTACT: 0753.074.157 / 0753.074.159

Transport autocar MARMARIS Turcia 2019, Transport autocar Bucuresti-MARMARIS 2019

BILETE AUTOCAR MARMARIS 2019 | TRANSPORT AUTOCAR MARMARIS 2019  |  CHARTER AUTOCAR MARMARIS 2019 | AUTOCAR BUCURESTI MARMARIS TURCIA  | CURSA AUTOCAR BUCURESTI MARMARIS |  AUTOCAR MARMARIS 2019 | MARMARIS AUTOCAR VARA 2019 | OFERTE TRANSPORT AUTOCAR MARMARIS | CURSA AUTOCAR MARMARIS | REZERVARI AUTOCAR MARMARIS | AUTOCAR BULGARIA, MARMARIS 2019

TRANSPORT AUTOCAR MARMARIS TURCIA 2019, TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI – MARMARIS 2019 – PLECARE DUMINICA

Transport autocar vacanta Turcia,  Bucuresti –  MARMARIS  2019 plecare DUMINICA in perioada 02 IUNIE – 08 Septembrie 2019

TRANSPORT AUTOCAR TURCIA Bucuresti – MARMARIS:

– transport autocar tur + retur cursa turistica

– insotitor de grup

– autocare moderne 49 – 65 locuri clasificate international dotate cu sistem de climatizare, audio, video, scaune turistice rabatabile…

– transfer gratuit pana la hotel pentru turistii care achizitioneaza si un pachet de cazare (pentru hotelurile din statiune)

 

TARIFE TRANSPORT AUTOCAR TURCIA litoral Bucuresti – MARMARIS:

– 110 EURO / adult  Tur + Retur.

– 105 EURO / copil 2-7.99 ani / Tur + Retur

* LOCURI PREFERENTIALE – primele 3 randuri de scaune + 5 euro/pers/dus-intors.

TARIFE VALABILE PENTRU RETUR LA 7 NOPTI DE CAZARE!

Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia in care achita tarif de copil 2-7.99 ani.

Tariful nu include taxa de ferryboat (se achita in autocar) 5 euro/adult/sens si 3 euro/sens/copil 7-11.99 ani. Nu achita taxa de ferryboat copii care nu au implinit varsta de 7 ani.

PLECARE DIN BUCURESTI DUMINICA  

INTRARE LA CAZARE LUNI

IESIRE DE LA CAZARE LA 7 NOPTI – LUNI

PLECARE DIN MARMARIS LUNI DUPA AMIAZA, SE AJUNGE IN BUCURESTI MARTI DUPA AMIAZA.

ORARUL DE TRANSPORT SE CONFIRMA SI SE TRANSMITE CU MINIM 7 ZILE INAINTEA INCEPERII PROGRAMULUI.

Transportul se efectueaza in perioada 02 IUNIE – 08 SEPTEMBRIE 2019(ultima plecare spre MARMARIS) pentru cursa Bucuresti – MARMARIS. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto optional contra cost pentru turistii care achizitioneaza doar transport si gratuit pentru turistii care achizitioneaza un pachet transport+cazare pentru hotelurile din statiune. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia insotitorului de grup.

*Important! Rezervarile la transport se achita la contractare sau 50% la contractare si 50% la expirarea ofertei Early Booking in perioada ofertelor Early Booking si a pachetelor de vacanta care includ cazare! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate cu mai putin de 45 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Transportul se realizeaza pentru grup minim de 30 persoane, cursele se confirma cu minim 45 zile inaintea plecarii!

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu 30 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare. Pe traseu se fac pauze la fiecare 4.30 ore sau la nevoie.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate in autocar la tur.  Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiune pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale sau trecere ferryboat ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

Agentia isi rezerva dreptul de a refuza imbarcarea calatorilor aflati in stare de ebrietate, a celor care afiseaza un comportament deviant, imoral sau agresiv la adresa celorlalti turisti sau ai membrilor echipajului. Turistii aflati in astfel de situatii nu pot calatori, li se va refuza imbarcarea, vor fi debarcati la nevoie, sau li se va refuza calatoria de retur, dupa caz.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE SAU MODIFICARI DE ORAR CARE POT INTERVENI NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

 

TRASEU TRANSPORT AUTOCAR TURCIA CURSA CHARTER 2019:

– BUCURESTI > GIURGIU > RUSE > VELIKO TARNOVO  > CPT. ANDREEVO > EDIRNE > CANAKKALE > AYVACIK > AYVALIK > IZMIR > MARMARIS.

RECOMANDARI:

TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI – KUSADASI

OFERTE CAZARE MARMARIS 2019

 

INFORMATII SI REZERVARI  

Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

Tel. 0753.074.159   //   0753.074.157   //   021.211.59.87

Email: contact@vacanta-la-mare.ro // contact@sealine.ro

Program Agentie:   Luni – Vineri 10.00 – 18.30

BILETE AUTOCAR MARMARIS 2019 | TRANSPORT AUTOCAR MARMARIS 2019  |  CHARTER AUTOCAR MARMARIS 2019 | AUTOCAR BUCURESTI MARMARIS TURCIA  | CURSA AUTOCAR BUCURESTI MARMARIS |  AUTOCAR MARMARIS 2019 | MARMARIS AUTOCAR VARA 2019 | OFERTE TRANSPORT AUTOCAR MARMARIS | CURSA AUTOCAR MARMARIS | REZERVARI AUTOCAR MARMARIS | AUTOCAR BULGARIA, MARMARIS 2019