CONTACT: 0753.074.157 / 0753.074.159

Autocar ELENITE Bulgaria 2020, Transport Autocar Elenite Bulgaria 2020

ELENITE

AUTOCAR ELENITE BULGARIA 2020, TRANSPORT AUTOCAR ELENITE BULGARIA, BILETE AUTOCAR ELENITE BULGARIA 2020

 

Transport autocar Bulgaria  Bucuresti –  ELENITE 2020 in perioada 22 MAI – 20 Septembrie 2020

OFERTA DE TRANSPORT AUTOCAR BULGARIA Bucuresti – ELENITE, facilitati:

– transport autocar tur + retur sau 1 sens

– autocare moderne clasificate international,  insotitor de grup

 

 

TARIFE TRANSPORT AUTOCAR ELENITE BULGARIA 2020 plecare din Bucuresti:

 

– 30 EURO / persoana / 1 SENS pentru transport Bucuresti – Elenite, Sveti Vlas 

– 40 EURO / copil 2-11,99 ani / Tur + Retur pentru transport Bucuresti – Elenite, Sveti Vlas 

– 45 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport Bucuresti – Elenite, Sveti Vlas 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

OPTIONAL TRANSFER LA/DE LA HOTEL + 5 euro/persoana

Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-11,99 ani.

 

PLECARI ZILNICE DIN BUCURESTI ORA: 07.00  PIATA CONSTITUTIEI (PARCAREA DIN FATA CASEI POPORULUI)

RETUR IN BUCURESTI ORA: 21.30 (ora de sosire aproximativa estimata pentru conditii normale de trafic)

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. Transferul la/de la hotel se efectueaza pentru majoritatea hotelurilor aflate in ofertele agentiilor de turism din Romania.

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu 30 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

 

TRASEU TRANSPORT AUTOCAR BULGARIA:

  • BUCURESTI > GIURGIU > RUSE > VARNA > LITORAL BULGARIA

 

INFORMATII SI REZERVARI  

Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

Tel. 0753.074.159   //   0753.074.157   //   021.211.59.87

Email: contact@vacanta-la-mare.ro // contact@sealine.ro 

Program Agentie:   Luni – Vineri 10.00 – 18.30

Program preluare REZERVARI  LA TELEFON:  Luni – Duminica 08.30 – 21.00

 

 

 

autocar elenite 2020; transport autocar bulgaria; transport autocar bulgaria elenite; transport autocar elenite bulgaria, autocar elenite bulgaria de la 20 euro; transport autocar bucuresti elenite bulgaria; transport autocar bucuresti elenite 25 euro; transport autocar bulgaria elenite; transport autocar elenite bulgaria; transport autocar romania bulgaria; transport autocar elenite; rezervari transport autocar elenite; pret transport autocar bulgaria elenite;  rezervari transport elenite bulgaria; rezervari transport autocar Bulgaria elenite; transport autocar bulgaria sea line travel; transport autocar bucuresti elenite; agentia vacanta la mare, autocar bulgaria sea line travel, autocar bulgaria vacanta la mare; autocar elenite cu transfer la hotel; autocar spre elenite, autocar pentru elenite, rezervare autocar bucuresti elenite, cel mai bun transport autocar Bulgaria, cel mai bun transport autocar Bulgaria elenite, autocar elenite pana la hotel, transport autocar Bulgaria de calitate; variante autocar Bulgaria elenite, cel mai mic prêt transport autocar elenite, cel mai mic prêt autocar elenite, cel mai mic prêt transport bulgaria elenite, autocar bucuresti elenite,