CONTACT: 0753.074.157 / 0753.074.159

Autocar SVETI VLAS Bulgaria 2020 / Transport autocar Bulgaria SVETI VLAS 2020

SVETI VLAS

AUTOCAR SVETI VLAS BULGARIA 2020, TRANSPORT AUTOCAR BULGARIA SVETI VLAS 2020, BILETE AUTOCAR BUCURESTI – SVETI VLAS 2020

Transport autocar Bulgaria vara 2020 Bucuresti – SVETI VLAS

in perioada 22 MAI – 20 Septembrie 2020

OFERTA DE TRANSPORT AUTOCAR BULGARIA Bucuresti – SVETI VLAS:
– transport autocar tur + retur sau 1 sens,
– autocare moderne clasificate international, insotitor de grup

 

TARIFE TRANSPORT AUTOCAR SVETI VLAS BULGARIA 2020 plecare din Bucuresti:

 

– 30 EURO / persoana / 1 SENS pentru transport Bucuresti – Elenite, Sveti Vlas

– 40 EURO / copil 2-11,99 ani / Tur + Retur pentru transport Bucuresti – Elenite, Sveti Vlas 

– 45 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport Bucuresti – Elenite, Sveti Vlas 

………………………………………………………………………………………………………………………………………

OPTIONAL TRANSFER LA/DE LA HOTEL + 5 euro/persoana

Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-11,99 ani.

*NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU ORASUL VARNA, statiunile Obzor si Kranevo.

PLECARI ZILNICE DIN BUCURESTI ORA: 07.00 PIATA CONSTITUTIEI (PARCAREA DIN FATA CASEI POPORULUI)
RETUR IN BUCURESTI ORA: 21.30 (ora de sosire aproximativa estimata pentru conditii normale de trafic)
Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. Transferul la/de la hotel se efectueaza pentru majoritatea hotelurilor aflate in ofertele agentiilor de turism din Romania.
*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%.
*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu 30 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare.
*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.
*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

 

TRASEU TRANSPORT AUTOCAR BULGARIA:
– BUCURESTI > GIURGIU > RUSE > VARNA > LITORAL BULGARIA

INFORMATII SI REZERVARI
Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:
Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87
Email: contact@vacanta-la-mare.ro // contact@sealine.ro 
Program Agentie: Luni – Vineri 10.00 – 18.30

 

transport autocar bulgaria; transport autocar bulgaria sveti vlas sunny beach; transport autocar sveti vlas sunny beach bulgaria, autocar sveti vlas sunny beach de la 20 euro; transport autocar bucuresti sveti vlas sunny beach bulgaria; transport autocar bucuresti sveti vlas sunny beach 20 euro; transport autocar bulgaria sveti vlas sunny beach; transport autocar sveti vlas sunny beach bulgaria; transport autocar romania bulgaria; transport autocar sveti vlas sunny beach; rezervari transport autocar sveti vlas sunny beach; pret transport autocar bulgaria sveti vlas sunny beach; bulgaria rezervari autocar sveti vlas sunny beach; sea line travel; transport autocar bucuresti sveti vlas sunny beach; agentia vacanta la mare, autocar bulgaria sea line travel, autocar bulgaria vacanta la mare